Gravide

Barselmassasje

Dette er et tilbud for deg som ønsker å ta vare på deg selv både før og i etterkant av en fødsel, men anbefales IKKE i 1. trimester.

Terapeuten benytter seg av grep fra massasje og liggestillinger tilpasset gravide/barselkvinner.

Ved graviditet vil hver enkelt kvinnes kroppsholdning forandrer seg gradvis ( f.eks. ved at tyngdepunktet forflyttes i takt med en voksende mage) og ligamenter mykes opp og blir mer tøyelige.  Dette fører igjen til bekkenløsning, men i ulik grad. Negativt stress og utfordringer som spesielt ryggsmerter (forårsaket av f.eks. vektøkning eller instabilitet i ryggsøylen og/eller bekkenet) er vanlig.

Ved amming, bæring og byssing skjer det igjen store omveltinger i deg selv, og det er ikke uvanlig at du kan bli/føle deg sliten i nakke, skuldre og rygg, osv., da bevegelsesmønsteret ditt igjen må omstille seg og fokusere mer ensrettet mot nye oppgaver.

For at du skal føle deg mest mulig trygg og ivaretatt som kunde, blir du enig med terapeuten i forkant av behandlingen om hvilke områder som skal behandles og hva som skal være i fokus.

NB! Vi benytter oss av et spesielt putesett for gravide etter ønske og behov. Dette er en viktig detalj for deg som kunde, da det gir ekstra plass og støtte for bryst og mage.