MASSASJE

Idrettsmassasje og klassisk massasje

SPORTSMASSASJE er en meget populær og mye brukt behandlingsform der terapeuten jobber bevisst ut fra kundens ønske. Målet for behandlingen kan variere ut fra hva som er hensikten med behandlingen.

Ulike brukere i forskjellige idrettsgrener vil av naturlige årsaker være ute etter å få jobbe frem/fokusere på muskelgrupper som er forbundet med den enkelte utøvers sportslige behov.

Terapeuten kan være et verktøy for den aktive hvor han/hun bruker ulike teknikker til ulike formål. Man kan f.eks. jobbe forebyggende, før, mellom- og etter høye treningsdoser.

Sportsmassasje blir også mye bruk til å klargjøre muskulatur før og etter kamp og konkurranser.

Idrettsmassasje kan være en god løsning for deg som driver en eller annen form for idrett/sport uansett nivå, men også for andre som ønsker en form for dyp massasje.

Bestill time
KLASSISK MASSASJE er en terapeutisk og målrettet behandlingsform der terapeuten benytter seg av et mekanisk rytmisk trykk og strekking av muskler. Terapeuten har som mål å løse opp muskelspenninger. Dette kan igjen kan bidra til å gjøre musklene smidigere og mer elastiske gjennom å påvirke blod- og lymfesirkulasjonen.

Klassisk massasje kan føre til en dyp ro og avspenning og virke forebyggende, rehabiliterende og revitaliserende i en travel hverdag og brukes mer og mer som et verktøy til å behandle muskulære plager eller dysfunksjoner.

DUO massasje er et tilbud til 2 personer som behandles samtidig i samme rom.

Ta kontakt for timebestilling via SMS eller e-post.
© ATM BODY WORK AS
Utvilket av: