For bedrifter

BEDRIFTSMASSASJE

Flere og flere arbeidsgivere tilbyr sine ansatte massasje på arbeidsplassen.
Ensidig arbeidstilling kan forårsake muskelspenninger hos arbeidstakerne.

Bedriftsmassasje gir fritak fra fordelsbeskatning

De ansatte blir ikke skattet for fordelen. Bedriften fører utgiftene i regnskapet sitt, og bedriftsmassasje har skattemessig like rammebestingelser som øvrig bedriftshelsetjeneste. Forutsetningen er at massasjebehandlingene tilbys alle ansatte og er forebyggende.

Bedriftsmassasje øker trivselen

Målet med effektiv og grundig massasje på jobb, er en planmessig og god behandling for å redusere muskelplager. Med dette kan de ansattes produktivitet og trivsel økes. Bedriftsmassasje kan skape ekstra god tilhørighet i bedriften og den ansattes føler seg ofte verdsatt og ivaretatt.

En dags sykefravær koster 2900,-

Sykefraværet er en utgiftspost som de fleste bedrifter ønsker å få redusert. På oppdrag fra NHO gjorde SINTEF i 2010 en undersøkelse i et utvalg medlemsbedrifter for å beregne kostnader ved sykefravær. Det har vært viktig å revidere kostnadsanslagene og få nye oppdaterte tall. I 2014 kostet en dags sykefravær anslagsvis 2 900 kroner, og omlag 14 600 kroner i løpet av en arbeidsuke. Siden bedriftmassasje kan redusere sykefraværet er det viktig for bedriften å se på hvilke mulgheter de har til å etablere dette tilbudet for sine ansatte.

Muskel- og skjelettlidelser kostet det norske samfunn oppsiktsvekkende 86,4 milliarder kroner. Hele 41 %av alt sykefravær skyldes muskel-  og skjelettlidelser. (Kilde: dr.med.  E.Lærum, MST konferansen, Helsedirektoratet 2012).

Muskel- og skjelettlidelser antas å være den hyppigste årsaken til legebesøk

Muskel- og skjelettlidelser antas å være en av de hyppigste årsakene til legebesøk – hvor ryggplager utgjør en hel del av fastlege konsultasjonene.

Muskel- og skjelettlidelser antas å være den hyppigste årsaken til legebesøk

Norges Massasjeforbund kvalitetssikrer skoler, utdanning og medlemmer, slik at du er sikret kvalitet og seriøsitet under behandlingen.

Kilde: NMF

Tjenester

  • Massasje på arbeidsplassen
  • Massasje på klinikk
  • Myofascial Release på arbeidsplassen
  • Myofascial på klinikk
  • Trening i grupper
  • Pausetrening
  • Foredrag

Klippekort bedrift

  • Klippekortmed ønsket antall behandlinger og behandlingslengde
  • Kortet faktureres og er klar til bruk
  • Dette tilbudet kan blant annet passe for de som ikke har mulighet til å gå fra arbeidstiden og hvor behandlingen foregår på klinikken. den passer også spesielt for de som har et sporadisk behov for behandlinger.
Bestill time
© ATM BODY WORK AS
Utvilket av: