Om ATM Body Work

ATM Body Work ble stiftet i 2019 av Kari Lise Herland.

Hun er en terapeut som er spesielt interessert i kroppens bevegelsesapparat, samt muskel- og skjelettproblematikk. Kari Lise har klinisk erfaring og kompetanse innen for det å tenke forebyggende / være bevisst kroppens naturlige bevegelse- og restitusjonsevne.

Hun har jobbet over mange år som både privatpraktiserende terapeut, også vært tilknyttet ulike helseteam og toppidrettsutøvere. Hun har gjennomført forskjellige typer utdanning/ kurs bla. innenfor ulike anerkjente utdanningssystemer som:

  • Anatomy trains / Thomas Myers
  • Slings Myofascial training& Anatomy – Karin Gurtner
  • Art Riggs / deep Tissue Massage
  • Axelsons Body Work Shool / Massasje
  • Er autorisert til å undervise i Awereness through movement (men læreren er fremdeles under utdanning).

Dette er utdanningssystemer som fokuserer på bevegelse og manuelle teknikker, informasjons relatert Anatomi.

Som tidligere toppidretts/friidrettsutøver er hun en entusiastisk person og har over tid blitt mer og mer fascinert over kroppens strukturelle og funksjonelle anatomi, strategier dens funksjoner. Det å få lov til å jobbe med mennesker i alle aldersgrupper og med ulike type utfordringer er viktig for henne.

Hun skreddersyr behandlingen som er tilpasset kun for deg. Hennes kvaliteter har bakgrunn i utdanningen og måten hun behandler på, blant annet ved å jobbe resultatbevisst med bindevevet. Det å kombinere bevegelser og manuelle teknikker for å få mer langvarig resultat for hver enkelt kunde i hverdagen.

ATM Body Work er tilknyttet Norges Massasjeforbund.

Hva gjør vi

ATM Body Work tilbyr individuelt tilpasset behandling og personlig service. Vi skreddersyr behandling tilpasset hver enkelt  individ og setter deg i fokus. Som kunde kan du komme til oss med et spesifikt problem, for rehabilitering og opptrening, i forbindelse med konkurranser, generelt vedlikehold eller for å slappe av og ta vare på deg selv. Det å kombinere bevegelser og manuelle teknikker, tenke HELHETLIG viser ofte å skape et mer langvarig resultat for hver enkelt. Velkommen!

Hvor er vi

Våre lokaler ligger lett tilgjengelig ved Litleåsveien i Åsane, 500 meter fra Gullgruven.
Vi har egen gratis parkering rett utenfor.
Dersom du reiser med buss ligger busstoppet Litleåskrysset 1 minutt gange unna klinikken.
Dette er buss nr 4: Hesjaholtet – Flaktveit.

Finn oss på kart her
Se bilde av bygg

Åpningstider

Man08:00 – 19:00
Tys08:00 – 19:00
Ons08:00 – 19:00
Tors08:00 – 17:00
Fre08:00 – 19:00
LørStengt
SønStengt

Sykdom og Diagnostikk

ATM behandler ikke sykdommer eller stiller diagnoser utenfor vårt kompetanseområde. Ved mistanke om alvorlig sykdom/ sykdommer generelt, kontraindikasjoner innen for vårt fagområde, henvises klienten videre til sin fastlege.

Vår oppgave er å jobbe forebyggende i forhold til kroppensbevegeles apparat.